Hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke
Hjælpemidler til at veje, måle, skære, rense, bage og koge med. Herunder hører komfurer og ovne. Hjælpemidler til håndtering af tid, hukommelse og planlægning, se 22 28. Hjælpemidler til signalering, varsling og lokalisering, se 22 29. Tilpasningsgreb, se 24 18 06. Skridsikre underlag, se 24 27 06. Maskiner og værktøj til brug på arbejdspladser, se 24 15.15 03 03
Hjælpemidler til at veje og måle ved tilberedning af mad og drikke
(20 produktserier)Husholdningsvægte, diætvægte, målebægre og målesæt, madlavningstermometre og væskestandsindikatorer m.m.
15 03 06
Hjælpemidler til at skære, hakke og dele med i forbindelse med madlavning
(122 produktserier)Skæremaskiner, køkkenknive, skærebrætter, ostehøvle, æggedelere, løgholdere og rivejern m.m.
15 03 09
Hjælpemidler til at rense og skrælle med
(39 produktserier)Grønsagsbørster, kartoffelskrællere (manuelle og elektriske), kartoffelholdere og kernehusudtagere m.m.
15 03 15
Køkkenmaskiner
(3 produktserier)Miksere, foodprocessorer, hjulpiskere, elektriske piskeris m.m.
15 03 18
Hjælpemidler til at koge og stege med
(24 produktserier)Stegefade, pander, æggekogere, grydeholdere/-håndtag, sigter, æggeringe, gryder og kasseroller, køkkenredskaber m.m.
15 03 21
Komfurer og ovne
(2 produktserier)Udstyr til at opvarme mad og drikke.