Hjælpemidler til at skære, hakke og dele med i forbindelse med madlavning

Herunder hører fx skæremaskiner, køkkenknive, skærebrætter, ostehøvle, æggedelere, løgholdere og rivejern. Køkkenmaskiner, se 15 03 15.
15 03 06 09

Køkkensakse

(5 produktserier)
Sakse til brug i forbindelse med madlavning, fx til at klippe i kød.

15 03 06 10

Brødknive

(24 produktserier)
Knive med bølgeskær til udskæring af brød.

15 03 06 11

Urteknive

(14 produktserier)
Knive til udskæring af frugt og grønt og andre præcisionskrævende opgaver.

15 03 06 12

Smøreknive

(1 produktserier)
Knive med bredt blad til at fordele smørbare substanser.

15 03 06 13

Allround køkkenknive

(32 produktserier)
Knive til mangeartede formål til brug i køkkenet.

15 03 06 14

Skærekasser og skæregreb

(8 produktserier)
Hjælpemidler til at styre udskæring af madvarer i skiver.

15 03 06 15

Skærebrætter

(18 produktserier)
Skærebrætter, fx med mulighed for fiksering af fødevarer.

15 03 06 16

Ostehøvle og osteskærere

(7 produktserier)
Hjælpemidler til at skære ost.

15 03 06 17

Rivejern

(2 produktserier)
Hjælpemidler til at rive og skive grønsager, fx råkostjern.

15 03 06 18

Æggedelere og æggeskillere

(3 produktserier)
Hjælpemidler til deling af æg i tern, skiver eller både, og hjælpemidler til at skille æggehvide fra æggeblomme.

15 03 06 19

Andre hjælpemidler til at skære, hakke og dele med i forbindelse med madlavning

(8 produktserier)
Hvidløgspressere, krydderurtehakkere, pizzaskærere m.m.