Hjælpemidler til at forhindre vævsskade i den liggende stilling

Produkter til vægtfordeling af sårbare dele af kroppen gennem længere perioder i liggende stilling og til at forhindre tryksår. Madrasser og madrasovertræk, se 18 12 18.
04 33 06 13

Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

(115 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

04 33 06 15

Tryksårsforebyggende luftmadrasser, statiske

(13 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft. Herunder hører tryksårsforebyggende kombinationsmadrasser af luft og fx skum og sektionsopdelte luftmadrasser.

04 33 06 16

Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

(66 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

04 33 06 17

Tryksårsforebyggende vandmadrasser

(4 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser med vand indlejret i celler af plast- eller gummimateriale. Herunder hører tryksårsforebyggende kombinationsmadrasser af vand og fx skum og sektionsopdelte vandmadrasser.

04 33 06 18

Tryksårsforebyggende madrasser, andet materiale

(2 produktserier)
Andre tryksårsforebyggende madrasser der ikke er skum-, luft- eller vandmadrasser.

04 33 06 19

Madrasbetræk til tryksårsforebyggende madrasser

(23 produktserier)
Betræk til tryksårsforebyggende madrasser. Omfatter udelukkende betræk med specielle egenskaber, fx vandtætte, brandhæmmende eller allergivenlige betræk.

04 33 06 20

Tryksårsforebyggende topmadrasser, skum

(16 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser der lægges oven på en anden madras. Omfatter topmadrasser med syntetisk skum og med opskummet naturgummi.

04 33 06 21

Tryksårsforebyggende topmadrasser, statisk luft

(4 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft.

04 33 06 22

Tryksårsforebyggende topmadrasser, dynamisk luft

(18 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser, der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen.

04 33 06 23

Tryksårsforebyggende topmadrasser, andet materiale

(4 produktserier)
Tryksårsforebyggende madrasser, der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i andet materiale end skum eller luft.

04 33 06 24

Tryksårsforebyggende madrasforlængere

(8 produktserier)
Madrasstykke, som forlænger den eksisterende madras.

04 33 06 25

Underlægningsmadrasser

(7 produktserier)
Sikkerhedsmadrasser til placering under tryksårsforebyggende luftmadrasser.