Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

ZoomText Magnifier/ScreenReaderUd over funktionerne som følger med ZoomText Magnifier, er der i ScreenReader udgaven indbygget tale. Talen hjælper med at underbygget brugerens syn og kan derfor i mange tilfælde være en enorm hjælp. ZoomText Magnifier/ScreenReader giver brugeren forstørrelse og tale, som gør computeren langt mere tilgængelig og brugervenlig.

Klassificering
22 03 21 01 - Forstørrelsesprogrammer med skærmlæserProduktserien indeholder 2 produkter.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

ZoomText Magnifier / ScreenReader

ZoomText Magnifier/ScreenReader programmet er en fordel hvis du hurtigt bliver træt i øjnene af at se og fokusere på en skærm. Talen giver dig mulighed for at få oplæst tekst i stedet for at se hvilket er med til at give dig et større overblik samt mere ro når du bruger din computer. Programmet er brugervenligt og dansk talesyntese medfølger.

HMI-nr.
Varenr.
ZoomText Magnifier / ScreenReader

Registreringsdato
09-04-2003
Sidst opdateret
02-01-2023

Egenskaber
Kan bruges på Android styresystem
NEJ
Kan bruges på iOS/OS X styresystem
NEJ
Kan bruges på Windows styresystem
JA

Mål
Forstørrelse, max.
36
X

Pris uden moms
6.710,00 kr.
Pris med moms
8.387,50 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning