Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Drejeligt badekarssædeBadekarsædet kan drejes med brugeren for at lette indstigningen i badekaret. Armlænene er svingbare, hvilket gør det lettere at komme på og af sædet. Omdrejningen af sædet justeres v.h.a. et håndtag, som låser sædet, når det er i bund. Sædet gøres fast i badekaret ved at skrue på stængerne til de passer mod siderne på badekaret.

Klassificering
09 33 05 01 - Badekarssæder

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Badekarssæde, drejeligt


HMI-nr.
Varenr.
610253

Registreringsdato
22-03-2001
Sidst opdateret
20-11-2019

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Ryglæn
JA
Placeres nede i badekarret
NEJ
Placeres på badekarkanten
JA
Drejelig
JA

Mål
Brugervægt, max.
130
kg
Total bredde
73
cm
Sædebredde
46
cm
Sædedybde
35
cm
Vægt
6,2
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning