Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

R82 Manatee badestolManatee er en badestol til lettere og multi-handicappede børn. Barnet kan sidde op og ligge ned, idet ryglæn og benstøtter kan vinkles til forskellige stillinger fra opret til vandret position. Sædedybden kan justeres, hvilket giver mulighed for, at stolen kan ændres i takt med at barnet vokser.

Klassificering
09 33 07 03 - Badestole uden hjul

Dokumenter


Produktserien indeholder 4 produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Manatee str. 1

Sædehøjden kan indstilles fra 14 til 43 cm over gulv. Sædedybden kan justeres oop til 7 cm, hvilket giver mulighed for, at barnet kan vokse i stolen. Manatee er nem at håndtere, idet stolen er et letvægtsprodukt, der kan klappes sammen.

HMI-nr.
36640
Varenr.
3188201x

Registreringsdato
25-03-2004
Sidst opdateret
07-10-2022

Egenskaber
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Armlæn
NEJ
Kan stables
NEJ
Sammenklappelig
JA

Mål
Brugervægt, max.
50
kg
Total bredde
42
cm
Sædebredde
33
cm
Sædedybde
32
cm
Sædehøjde, min.
14
cm
Sædehøjde, max.
43
cm
Vægt
5,5
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr (MD-forordningen) - 2017/745/EU