Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

AL-engangs bomuldsføler indlæg

AL-engangs bomuldsføler indlæg
Engangs-bomuldssnipper med en forsølvet følertråd, således at der ikke er risiko for nikkelallergi. Snippen lægges i trussen. Tilsluttes AL petit budget eller advance med speciel ledning. LxB ca. 22x7 cm. Kan vaskes ca 5-6 gange ved max 30 grader. Må IKKE tørretumbles.

Klassificering
09 31 81 01 - InkontinensalarmerProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Små bomuldsføler indlæg, 7x22 cm (6 stk.)

Bomuldsfølerindlægene (små) leveres i pakke med 6 stk. Vaskes ved max 30C i vaskepose. For at øge holdbarheden anbefales vask i hånden. Kan via særlig følerledning tilsluttes Petit Budget og Petit Advance.

HMI-nr.
39041
Varenr.
ES001

Registreringsdato
06-01-2005
Sidst opdateret
06-03-2019

Tekniske data
Udviklet til børn JA  info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Kropsbåren JA  
Sensormåtte/-lagen NEJ  

Pris uden moms
kr. 103,00
Pris med moms
kr. 128,75