Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Edge badetaburet

Edge badetaburet
Edge er vores badetaburet som indgår i Swiftfamilien. En af de bedste egenskaber ved Edge er at den tager minimalt med plads i brusekabine. Det trekantede sæde gør det også lettere for brugeren at rejse sig fra taburetten. Edge er ligesom resten af produkterne i Swiftfamilien højderegulerbar og pakkes i flade kasser. Desuden er Edge stabelbar.

Klassificering
09 33 07 01 - Badetaburetter uden mulighed for ryglæn

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Edge badetaburet


HMI-nr.
Varenr.
81801010

Registreringsdato
27-09-2006
Sidst opdateret
23-07-2020

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Sammenklappelig
JA
Kan stables
JA

Mål
Brugervægt, max.
130
kg
Total bredde
52
cm
Sædebredde
45
cm
Sædedybde
45
cm
Sædehøjde, min.
42
cm
Sædehøjde, max.
57
cm
Vægt
2,6
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning