Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

VELA Tango 300

VELA Tango 300
Arbejdsstol til borgere med brugervægt op til 200 kg. Forstærket stel. Fås som standard med fast siddehøjde. Fås i variant med gaslift, brugervægt op til 175 kg eller el-lift, brugervægt op til 200 kg(Tango 300E).
Husk at gøre opmærksom på om stolen skal leveres med fast højde eller gas. Mulighed for tilpasninger med ryg og sædestørrelse efter mål.

Klassificering
18 09 03 11 - Aktivitets- og arbejdsstole med gasfjeder til højderegulering


Videoklip


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
VELA Tango 300

Arbejdsstol med centralbremse. Forstærket stel. Leveres højre- eller venstrebetjent. Fast siddehøjde eller højdejustering vha. gaspatron eller el. Mulighed for sæde og ryg efter mål.
For personvægt op til 200 kg. Bemærk: Med gas er brugervægt max 175 kg, men med fast siddehøjde er den 200kg. Fås med el-hejs med brugervægt op til 200 kg.

HMI-nr.
18196
Varenr.
5024

Registreringsdato
16-06-1998
Sidst opdateret
17-03-2020

Tekniske data
Udviklet til børn NEJ  info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Brugervægt, max. 200 kg 
Sædehøjde, min. 42 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max. 59 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
Sædet kan skråtstilles JA  
Dynamisk siddeenhed NEJ  info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser
Rotérbart sæde m. lås NEJ  
Armlæn, breddeindstillelige JA  
Centralbremse JA  
Antal hjul 4