Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


Penguin giver god støtte og stabilitet til kroppen samt bevægelselfrihed til arme og ben. Den indstillelige abduktionsklads justeres i takt med, at barnet vokser. Med sine solide sugekopper står Penguin godt fast på glatte overflader - f.eks. i Orca badekar (HMI-nr. 88079), som er et fuktionelt badekar monteret på stativ.

Klassificering
09 33 05 01 - BadekarssæderProduktserien indeholder 1 produkt.
Produktserien indholder desuden 2 udgåede produkter. Inkludér udgåede produkter.

Produkt 1 af 1
Penguin

Formstøbt liggesæde i plast med hovedstøtte og indstillelig skridtklods. Kan anvendes som badekarsæde. Indstillelig sædedybde. Vi anbefaler at benytte Penguin i badekarret Orca (HMI-nr. 88079)

HMI-nr.
12834
Varenr.
3187702

Registreringsdato
26-02-1997
Sidst opdateret
20-11-2019

Egenskaber
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Ryglæn
JA
Placeres nede i badekarret
JA
Placeres på badekarkanten
NEJ
Drejelig
NEJ

Mål
Brugervægt, max.
20
kg
Total bredde
33
cm
Sædebredde
16
cm
Vægt
1,5
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning