Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Focus 40 Blue 5. Generation5. Generation af Freedom Scientifics populære punktdisplay. Produktet er et punktdisplay som tilsluttes til en smartphone eller en computer via USB C eller Bluetooth. Focus 40 Blue 5. Generation er endnu mere robust end nogen sinde før. Den har en base af stål og stødpuder i hver side.

Klassificering
22 39 05 01 - PunktdisplaysProduktserien indeholder 2 produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Focus 40 Blue 5. Generation


HMI-nr.
72692
Varenr.
Focus 40 Blue 5. Generation

Registreringsdato
06-07-2012
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
LCD
NEJ
Digital/Trinitron
NEJ
Analog
NEJ

Pris uden moms
25.200,00 kr.
Pris med moms
31.500,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning

Andre specifikationer
Indskrivningstastaturet er væsentligt forbedret og stifterne er tydelige. Batteriet har en holdbarhed omkring 20 timer. Brug dit punktdisplay med din computer og JAWS (og andre skærmlæsere) eller med din iOS enhed med version 11. 5. Generation byder ydermere på en simpel notatfunktion.