Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Sanus Højstol: Ergonomisk stol m. fodstøtte til laboratorier el køkkenStolen kan bruges som støtte i dit arbejde i laboratorium, i behandlingsøjemed, køkken el. lign. Ryglænet kan svinge 360 grader rundt og bruges som armlæn/ryglæn. Fås med stof el. kunstlæder og i 3 farver. Justerbar fodstøtte. Sanus Højstol skåner din ryg(søjle), aflaster din diskus, fremmer din bevægelighed, og du sidder mere dynamisk og aktivt

Klassificering
28 03 12 01 - Taburetter og ståstøttestole til arbejdspladser


Videoklip


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Sanus Højstol - ergonomisk stol med fodstøtte


HMI-nr.
74378
Varenr.
3-030-007

Registreringsdato
10-12-2012
Sidst opdateret
20-10-2021

Egenskaber
Kan leveres med armlæn
JA
Hjul
JA

Mål
Brugervægt, max.
130
kg
Sædehøjde, min.
56
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
82
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.