Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Varmevest - Batteri opvarmet vest - Dame - Sort - QuiltetVest med indbygget varme. Komfort, varme, velvære og bevægelsesfrihed. Varmezoner både på bryst og ryg. Vesten er batteridrevet efter den nyeste teknologi. Kan justeres i tre niveauer, med blot et tryk på en knap: vælg mellem lav, mellem eller høj temperatur. Let og hurtig opladning.
Leveres komplet med genopladeligt batteri og oplader.

Klassificering
09 03 18 04 - Veste

Dokumenter


Produktserien indeholder 6 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 6 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 6
Egenskab/HMI-nr.781267812878127781297812586680
KønKvinder/ pigerKvinder/ pigerKvinder/ pigerKvinder/ pigerKvinder/ pigerKvinder/ piger
Størrelselargemediumsmallx-largex-smallxxx-large
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJNEJJANEJ
Alternativ lukningNEJNEJNEJNEJNEJNEJ
Med indbygget varmesystemJAJAJAJAJAJA