Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Nordic Sensi ChairNordic Sensi Chair er en moderne gyngestol. Gyngestolen har vist markante resultater med at skabe ro til borgere med uro, angst, råbende- og voldsom adfærd som fx ved demens, autisme, ADHD og hjerneskade.
Stolen har 3 gyngeprogrammer med moderate bevægelser, og har indlagt afslapningsmusik fra MusiCure komponeret af Niels Eje.

Klassificering
04 36 09 05 - Sansestimulerende møbler
Sekundær klassificering
18 09 15 06 - Hvilestole med elektrisk indstillingProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Nordic Sensi Chair

Gyngestolen er en moderne gyngestol. Den har 3 automatiske programmer med moderate gyngende bevægelser. Kan indstilles i nøjagtig den position brugeren ønsker. Kan indstilles til at være gyngeleje. Stolen er monteret på vogn med armlæn og låsbare hjul. Armlænet har 3 låsbare stillinger. Der er indbygget afslapningsmusik af Niels Eje fra MusiCure.

HMI-nr.
81042
Varenr.
1692230

Registreringsdato
04-09-2013
Sidst opdateret
12-09-2022

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Aftageligt betræk
NEJ
Betræk kan maskinvaskes
NEJ

Mål
Længde, max.
185
cm
Bredde
84
cm
Højde, max.
102
cm
Vægt
70
kg
Brugervægt, max.
130
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
EMC - 2014/30/EU
Medicinsk udstyr (MD-forordningen) - 2017/745/EU