Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

MOIZI 20 stå/støtte stol

MOIZI 20 stå/støtte stol
Ståstøttestolen er perfekt til utallige anvendelsesmuligheder, både på arbejde og i det private. Stolen er meget pladssparende, men giver stor bevægelsesfrihed. Den specielt formede fod med skridsikker belægning, fremmer den åbne siddevinkel og giver dig mulighed for bevægelse i alle retninger.

Klassificering
18 09 07 01 - StåstøttestoleProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
MOIZI 20 stå/støtte stol, 55-81cm, Sort


HMI-nr.
54265
Varenr.
M20HS

Registreringsdato
21-01-2010
Sidst opdateret
30-09-2020
Egenskaber
Udviklet til børn NEJ  info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Hjul NEJ  
Bremser NEJ  
Centralbremse NEJ  
Rygstøtte NEJ  
Sædevinkel indstillelig NEJ  
Mål
Brugervægt, max. 120 kg 
Sædehøjde, min. 55 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max. 81 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.

Pris uden moms
2.110,00 kr.
Pris med moms
2.637,50 kr.