Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Cavere Badeskammel - BadetaburetCavere Badetaburet har et enkelt, elegant design, som kan indgå i ethvert badeværelsesmiljø uden at virke dominerende. Det brede sæde er polstret med PUR-skum med afrundede kanter. Sædet er let og robust og kan klare en belastning på 150 kg på de 4 solide aluminiumsben. Udskæringer for håndtag, intimvask og vandafløb. Sort sæde og antracitgrå ben.

Klassificering
09 33 07 01 - Badetaburetter uden mulighed for ryglænProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Cavere Badeskammel - Badetaburet


HMI-nr.
83821
Varenr.
1-025-039

Registreringsdato
31-03-2014
Sidst opdateret
23-07-2020

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Sammenklappelig
NEJ
Kan stables
NEJ

Mål
Brugervægt, max.
150
kg
Total bredde
59,4
cm
Sædebredde
45
cm
Sædedybde
40,8
cm
Sædehøjde, min.
48
cm
Sædehøjde, max.
51
cm
Vægt
7
kg

Pris uden moms
2.684,00 kr.
Pris med moms
3.355,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning