Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

TVILLING, Parcykel

TVILLING, Parcykel
TVILLING cyklerne er for personer der ønsker en cykeltur med selskab. Er Tandemcyklen for svær, er TVILLING det oplagte valg for ældre og gangbesværede. Denne nye parcykel, er designet så man ikke skal træde over stellet for at komme på plads. Ligeledes er der et drejebart sæde. Stort tilbehørsprogram. TVILLING kan også leveres med hjælpemotor.

Klassificering
12 18 15 06 - ParcyklerProduktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.8484184828
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJ
Den ene krank kan frikoblesJAJA
Det ene styr kan frikoblesJAJA
HjælpemotorJANEJ
HånddrevNEJNEJ
Belastning, max. (kg) info
Samlet vægt af personer og bagage på cyklen
240240
Vægt (kg)7062
Antal gear87
Bredde (cm) info
Målt på cyklens bredeste sted
105105