Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

MEMOdayplanner 3, 24-timersversion

MEMOdayplanner 3, 24-timersversion
Memodayplanner 3, 24-timersversion er en planlægningtavle der viser tiden konkret. Du skriver, hænger magnetiske symboler eller fotos på tavlen. Den viser tidspunktet på dagen med lyssøjlen, om det er dag eller nat, og hvor lang tid der er til næste aktivitet. Du kan få påmindelser med alarm eller blinkende lys til hver af lysprikkerne.

Klassificering
22 27 15 02 - Elektroniske kalendere og tidsplanerProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
MEMOdayplanner 3, 24-timersversion

Memodayplanner 3 findes i to versioner med 12 eller 24 timers visning, kan hænge på væggen, eller sættes i bordstativ, købes som tilbehør.
Ud over tidslinjen kan digital tid ses i displayet i tavlens nedre kant. Vælg indstilling for at vise tidslinje, eller alternativt en lysprik. Lysstyrken på lysprikkerne kan justeres manuelt.

HMI-nr.
86474
Varenr.
508781

Registreringsdato
16-01-2015
Sidst opdateret
20-11-2018

Egenskaber
Alarm- eller påmindelsesfunktioner
JA

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning