Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Positions Sæde for MassageapparatMed et sæde som dette ændres anvendelsen af et klassisk håndholdt massageapparat (wand) til en håndfri oplevelse. Placer vibratoren i hullet (ledningen føres ned igennem puden) og tilbage er nu at placere sig på sædet i den ønskede stilling. Produktet er fremstillet af blødt, allergivenligt skum og spandex-betrækkes kan vaskes. Str. Ca. 47 x 30 cm.

Klassificering
09 54 03 01 - Attrapper til seksuel aktivitetProduktserien indeholder 1 produkt. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.

Positions Sæde for Massageapparat


HMI-nr.
101469
Varenr.
143-001

Registreringsdato
24-04-2016
Sidst opdateret
04-06-2024

Egenskaber
Penisattrap
NEJ
Vaginaattrap
NEJ

Pris uden moms
800,00 kr.
Pris med moms
1.000,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning 
Ingen oplysning om EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets EU produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder