Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked

Vidamic Mushroom

Vidamic Mushroom
Mushroom inspirerer til at være aktiv siddende. Mushroom giver dig siddende balancetræning, optimerer kropsholdningen og gør at du stabiliserer sædets muskler effektivt. Den understøtter en god holdning, styrker mave og ryg, samt kan lindre rygproblemer. Flyttes nemt, da den har håndtag. Fås i flere farver.

Klassificering
18 09 04 01 - TaburetterProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Vidamic Mushroom


HMI-nr.
102577
Varenr.
64340-1

Registreringsdato
30-09-2016
Sidst opdateret
16-10-2019

Tekniske data
Udviklet til børn NEJ  info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Brugervægt, max. 130 kg 
Sædehøjde, min. 50 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max. 60 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
Hjul NEJ  
Mulighed f. forskellige sædestr. NEJ  
Bremser NEJ  

Pris uden moms
kr. 5.100,00
Pris med moms
kr. 6.375,00