Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


Døvblindeuret fra Bones Inc. Du får feedback via vibrationer og får på den måde oplyst klokkeslættet. Helen har tre forskellige funktioner - ur, alarm og nedtælling. Alle tre funktioner indstilles, aktiveres og udføres nemt og enkelt. Taleannoncering kan ved eksempelvis undervisning aktiveres for hurtigere og nemmere læring.

Klassificering
22 28 03 06 - Kropsbårne ure som aflæses taktilt

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Helen


HMI-nr.
Varenr.
Helen

Registreringsdato
10-11-2016
Sidst opdateret
26-02-2024

Pris uden moms
2.780,00 kr.
Pris med moms
3.475,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning

Andre specifikationer
Døvblindeuret Helen har samme fysiske form som de velkendte Milestone enheder. Den er på størrelse med et kreditkort og har fem fysiske knapper på forsiden. På toppen befinder sig en knap til at skifte mellem de tre funktioner. Ekstra kraftig vibrationsenhed medfølger som er god når Helen benyttes som vækkeur.