Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

LæsestativerLæsestativ fra Instrulog A/S. Et Svensk produceret læsestativ som betyder at det er solidt og kraftigt. Læsestativet kan justeres til forskellige vinkler.

Klassificering
22 13 06 01 - Skriveplader og tegnepladerProduktserien indeholder 1 produkt.
Produktserien indeholder desuden 1 udgået produkt. Inkludér udgåede produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.

Læsestativ - Justérbar


HMI-nr.
103393
Varenr.
Læsestativ - Justérbar

Registreringsdato
06-01-2017
Sidst opdateret
26-02-2024

Pris uden moms
2.200,00 kr.
Pris med moms
2.750,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning

Andre specifikationer
Dette justerbare læsestativ kan justeres og vinkles som du ønsker det, dog op til 90 grader. Du får en stor plade hvor du kan placere dine dokumenter eller objekter som du ønsker at kigge på. Den flytbare magnetholder følger med. Du kan også nemt folde læsestativet helt ned og gemme det væk når du ikke skal bruge det.