Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Badekarsæde med blødt PUR-sædeBadekarsæde med letvægts ramme af aluminium og blødt sæde af PUR-skum. Sædet har drænhuller og hygiejneudsnit så vand let kan løbe fra. Som tilbehør kan der købes et ryglæn der spændes fast med clips, så man ikke behøver at bruge værktøj. Passer til badekar i bredden 57-66 cm. (indvendig bredde)

Klassificering
09 33 05 01 - BadekarssæderProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Badekarsæde med PUR-sæde


HMI-nr.
Varenr.
302012

Registreringsdato
28-05-2018
Sidst opdateret
07-07-2020

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Ryglæn
NEJ
Placeres nede i badekarret
NEJ
Placeres på badekarkanten
JA
Drejelig
NEJ

Mål
Brugervægt, max.
150
kg
Total bredde
74
cm
Sædebredde
41
cm
Sædedybde
34
cm
Vægt
2,66
kg

Pris uden moms
719,20 kr.
Pris med moms
899,00 kr.

Prøvningsoplysninger info
At produktet er prøvet betyder ikke nødvendigvis, at det lever op til alle krav i standarden. Desuden er nogle produkter kun prøvet efter dele af standarden. Læs prøvningsrapporten for deltaljeret information. Se evt. også øvrige standarder som kan være relevante for denne produkttype.
DS/EN 12182:2002: Tekniske hjælpemidler til handicappede. Generelle krav og prøvningsmetoder.
Prøvningssted: Polish Centre for Testing and Certification. Prøvningsdato: 23-09-2010 Vis prøvningsrapport for HMI-nr. 72629

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning