Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Active Support Backup

Active Support Backup
En stabil positioneringspude som giver symmetrisk støtte til både børn og voksne i både liggende og siddende stilling. Puden forebygger udvikling af fejlstillinger og kan give bedre søvn og afslapning i kroppen, samt støtte til aktivitet. Kan bruges i både seng og stol. Bestilles på mål for at opnå den mest optimale støtte (målskema hjemmeside).

Klassificering
09 07 06 07 - Lejringspuder til generelle formålProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Active Support Backup


HMI-nr.
84367
Varenr.
2600

Registreringsdato
28-08-2018
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
(Fås med) betræk som kan maskinvaskes
JA
Puden kan maskinvaskes
NEJ
Puden kan tørretumbles
NEJ

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning 
Ingen oplysning om EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets EU produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder

Andre specifikationer
Børn og voksne med reduceret funktionsevne efter skade/sygdom kan have udfordringer med symmetri (f.eks. CP, ALS, MS og hjerneblødning). Active Suppert Backup er udviklet til dem som har nedsatte muligheder for egenbevægelse og er i fare for at udvikle fejlstillinger. Mange timer i liggende eller siddende stilling vil påvirke kropsholdningen.