Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.


SWISSGriP er en belægning man påfører sit underlag og gør dette skridsikker. Belægningen er transparent og certificeret i at være skridsikker (klasse C iht. DIN51097). Belægningen er miljøvenlig, kan bruges på de fleste overflader og skader ikke eksisterende overflade. Belægningen kan fjernes igen hvis ønskelig. Holdbarhed: 5-7 år.

Klassificering
18 33 03 01 - Skridsikre materialer til gulve og trapperProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
SWISSGriP

Denne skridsikre belægning fået i 2 udgaver som et gør-det selv kit. Et til vådrum der dækker max. 1,2m2 og et til gulve hvor man går med sko på der dækker max. 2,0 m2.
Belægningen tager ca. 30 min at påføre og skal tørre i 12 timer inden brug. produktet kan aftages igen hvis ønsket om er ikke skadelig for eksisterende underlag.

HMI-nr.
111018
Varenr.
SWISSGriP

Registreringsdato
03-09-2018
Sidst opdateret
03-09-2018

Pris uden moms
756,00 kr.
Pris med moms
945,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning