Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
Duke taburet
Den lette lille taburet med højdejustering og hjul. Giver god aflastning og stor bevægelighed, hvis man har brug for at sidde og hvile lidt.

Klassificering
18 09 04 01 - TaburetterProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Duke taburet


HMI-nr.
114877
Varenr.
1290 PU

Registreringsdato
20-02-2019
Sidst opdateret
16-10-2019

Tekniske data
Udviklet til børn NEJ  info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Brugervægt, max. 110 kg 
Sædehøjde, min. 41 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max. 54 cm info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
Hjul JA  
Mulighed f. forskellige sædestr. NEJ  
Bremser NEJ  

Pris uden moms
kr. 1.195,00
Pris med moms
kr. 1.493,75