Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Lavhastigheds Indendørs Platformselevator - AluLet LSPIAluLet LSPI (Low Speed Platform Indoor) er vores platforms elevator udviklet til indvendig montering. Den indendørs platformslift skælner sig fra vores indendørs elevator og elevator lift på pris, den er den billigste elevatorløsning at installere, samt kræver færre tilpasninger end en traditionel elevator.

Klassificering
18 30 03 01 - Elevatorer

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
LSPI AluLet Platformselevator (Low Speed Platform Indoor)

Vores indendørs platformslift, som vores øvrige produkter, kan leveres i mange forskellige størrelser, og med en mængde kundetilpasnings kombinationsmuligheder. Ønsker man glas skakt er det ikke noget problem vi producere i dobbelt lamineret sikkerhedsglas, eller ønsker man en bestemt farve kan det også arrangeres.

HMI-nr.
119678
Varenr.
LSPI

Registreringsdato
24-09-2019
Sidst opdateret
26-07-2021

Mål
Længde/dybde
161,5
cm
Løftehøjde, max.
3000
cm
Belastning, max.
400
kg
Elevatorstol Bredde
150
cm
Dørbredde
95
cm

Pris uden moms
82.500,00 kr.
Pris med moms
103.125,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning 
Ingen oplysning om CE-mærkning info
Forhandleren har ikke anført oplysninger om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning