Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

NEWTON Curve 3 DeepCurve 3 Deep er én ud af 6 forskellige rygløsninger til siddekonceptet NEWTON. Curve 3 Deep er til den passive bruger med behov for massiv støtte. Med justerbar thorakal-, lateral- og bækkenstøtte samt justerbare stropper opnås en tilpasset støtte med stor sidevers stabilitet til den kyfotiske bruger.

Klassificering
18 10 03 01 - Faste ryglænProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
NEWTON Curve 3 Deep, 37 cm., SB 37 cm.


HMI-nr.
130775

Registreringsdato
26-10-2021
Sidst opdateret
12-11-2021

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Maskinvask
NEJ
Justerbar
JA

Mål
Bredde
37
cm
Højde
42
cm

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr - 93/42/EØF