Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
ALFESS
ALFESS er en FES- ortose der afhjælper dropfod forårsaget af centrale nerveskader F.eks Multipel sklerose (MS), Cerebral parese (CP), ufuldstændige rygmarvsskader, traumatiske hjerneskader. ALFESS sender elektriske impulser til nervebanerne, som aktiverer musklerne til bevægelse, bedre løft, samt modvirker kontrakturer.

Klassificering
06 15 00 01 - Funktionelle neuromuskulære stimulatorer og hybride ortoserProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
ALFESS

FES står for Funktionel Elektrisk Stimulering og består af en enhed, der anvendes til at modvirke dropfod. Enheden stimulerer nerver, der påvirker musklerne, man ønsker at aktivere. Enheden har sensorer, der måler acceleration, vinkel og skridt og en algoritme sammenfatter disse informationer.

HMI-nr.
132205
Varenr.
28270

Registreringsdato
23-03-2022
Sidst opdateret
03-06-2022

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr - 93/42/EØF