Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Leckey Squiggles Plus StåstøtteI Squiggles ståstøtten kan børn stå foroverlænet, oprejst eller tilbagelænet - i ét enkelt produkt. At stå er meget vigtigt. En opretstående stilling tillader tyngdekraften at hjælpe med funktionen af vores indre systemer. Ved at stå bærer børn deres vægt gennem deres knogler og led, hvilket hjælper med at forme dem, mens de øger deres styrke.

Klassificering
05 36 03 01 - Ståstøtter

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Leckey Squiggles Plus Ståstøtte

Alder(ca.) 1-5 år

HMI-nr.
133200

Registreringsdato
13-07-2022
Sidst opdateret
19-10-2022

Egenskaber
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Knæstøtte
JA
Hoftestøtte
JA

Mål
Bredde
38
cm
info
Bredden på ståstativets bredeste sted.
Brugerhøjde, min
73
cm
Brugerhøjde, max
110
cm
Brugervægt, max.
22
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr (MD-forordningen) - 2017/745/EU