Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Kamille NakkestøtteFleksibel og justerbar nakkestøtte der kan indstilles i mange positioner grundet kugleled. De stærke kugleled skaber en stabil position selv i yderstillinger. Kamille nakkestøtte justeres med værktøj. Den tilhørende pude giver en ekstra komfort pga. fyldindholdet. Kamille nakkestøtte kan anvendes på forskellige typer nakkestøttebeslag.

Klassificering
12 25 12 01 - Hoved- og nakkestøtter til kørestoleProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Kamille Nakkestøtte M


HMI-nr.
133550
Varenr.
0350-999-041

Registreringsdato
17-08-2022
Sidst opdateret
08-04-2024

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
CE-mærket som medicinsk udstyr