Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Skødepude Junior/Barn

Skødepude Junior/Barn
Puden har mange anvendelses- og kombinationsmuligheder. Den kan benyttes i skødet med henblik på aflastning af underarme, SI-stimulation
samt ved siddende aktiviteter i seng eller stol. Pudens tyngde giver ro og afgrænsning. Ved mindre personer kan puden anvendes som stabilisator af bækkenet.

Klassificering
04 36 09 03 - Sansestimulerende puderProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Skødepude Junior/Barn


HMI-nr.
134323
Varenr.
NTG53

Registreringsdato
28-11-2022
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
Fyld
kugler
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Aftageligt betræk
JA
Betræk kan maskinvaskes
JA

Mål
Længde
37
cm
Bredde
37
cm
Vægt
1,2
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr - 93/42/EØF