Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Knæortose til styring af patella - PATELLADYN

Knæortose til styring af patella - PATELLADYN
Knæortose der forhindrer uønsket lateralisering af patella og giver komfortabel kompression og øget proprioception. Til forskellige tilstande omkring patella, såsom patella lateralisering, patellafemoralt smertesyndrom og patella luxation. Fås i forskellige størrelser og farver (platin og beige) og kan bestilles til højre eller venstre knæ.

Klassificering
06 12 09 01 - Knæortoser

Dokumenter


Produktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Knæortose til styring af patella - PATELLADYN


HMI-nr.
139341
Varenr.
7085

Registreringsdato
13-12-2023
Sidst opdateret
15-12-2023

Egenskaber
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.

Pris uden moms
639,20 kr.
Pris med moms
799,00 kr.

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
CE-mærket som medicinsk udstyr