Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

FISK TerapeutskammelTerapeutskammel med polstret sæde. Fire 75 mm hjul, de to forreste med bremse. Skamlen er højdeindstillelig via en gasfjeder (med udløserhåndtag).

Klassificering
28 03 12 01 - Taburetter og ståstøttestole til arbejdspladserProduktserien indeholder 1 produkt.
Produktserien indeholder desuden 1 udgået produkt. Inkludér udgåede produkter.

Produkt 1 af 1
FISK Terapeutskammel

FISK terapeutskammel med polstret sæde med afvaskeligt skai-betræk (i farverne sort eller grå). Fire 75 mm hjul, de to forreste med bremse. Skamlen er højdeindstillelig via en gasfjeder (med udløserhåndtag).

HMI-nr.
24726
Varenr.
24726

Registreringsdato
29-07-1999
Sidst opdateret
12-07-2021

Egenskaber
Hjul
JA

Mål
Brugervægt, max.
150
kg
Sædehøjde, min.
43,5
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
53
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.