Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

KLINIK 1 Lægetaburet u/ ryglæn

KLINIK 1 Lægetaburet u/ ryglæn
KLINIK højdeindstillelige taburetter. Højdeindstillingen varetages af gasfjeder og udløserhåndtag. Leveres i to udgaver: KLINIK 1 (uden ryglæn) og KLINIK 2 (med ryglæn).

Klassificering
28 03 12 01 - Taburetter og ståstøttestole til arbejdspladserProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
KLINIK 1

KLINIK 1 højdeindstillelig taburet med polstret, rundt sæde med skai-betræk. Højdeindstillingen varetages af gasfjeder og udløserhåndtag. Fem ben med 75 mm hjul, heraf ét med bremse. Sædediameter 34 cm. Totaldybde 45 cm.

HMI-nr.
25198
Varenr.
25198

Registreringsdato
30-11-1999
Sidst opdateret
12-07-2021

Egenskaber
Hjul
JA

Mål
Brugervægt, max.
150
kg
Sædehøjde, min.
37,5
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
Sædehøjde, max.
51,5
cm
info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.