Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Custom AmputeeAmputee sejlet benyttes ved løft og forflytning af personer, der har en ensidig eller dobbeltsidig amputation over knæled eller til løft af personer, hvor begge ben er helt bortamputeret. Støtter til og med skulderpartiet samt omkring bækkenet.
Ved løft fra liggende stilling støttes hovedet med Guldmann Nakkestøttepude. Benstropperne er polstrede.

Klassificering
12 36 21 28 - Høje amputationssejlProduktserien indeholder 5 produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Custom Amputee S


HMI-nr.
25545
Varenr.
290041

Registreringsdato
14-02-2000
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
Størrelse
small

Egenskaber
Materiale
Polyester
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Polstring
JA
Beregnet til brug i vand
NEJ
Hovedstøtte
NEJ
Sikkerhedsbælte
JA

Mål
Brugervægt, max.
250
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
CE-mærket som medicinsk udstyr