Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



MediMatt 30

MediMatt 30

MediMatt 30 er med to liggeflader - Overfladen består af polyether koldskum, for høj komfort og den nederste overflade er lavet af polyetherskum. Madrassen kan bruges som et trykreducerende hjælpemiddel i forbindelse med forebyggelse af tryksår, samt behandling af patienter i risiko for at udvikle tryksår. Transporthåndtag på betrækket.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

PeroBravo

PeroBravo

PeroBravo er et hjælpemiddel til patienter, hvor det perifere nervesystem er skadet efter operation, traume eller anden læsion af de motoriske nerver. Stimulerer musklen direkte så den ikke degenererer i rehabiliteringsfasen. Med fodkontakt til gangtræning kan man også undersøge om patienten på sigt vil få gavn af en decideret dropfodsstimulator.

Føj til huskeliste
DuoBravo U

DuoBravo U

Kontinensbehandling med biofeedback (ETS, EMG, EMS)
Med EMG/ETS bliver den passive træning suppleret med aktiv træning. Kontinuerlige målinger omsættes til optimal stimulation. Patienten kan følge med på skærmen og se hvordan musklerne arbejder. Nemt og overskueligt at følge egen progression. Genoptræningsfasen bliver patientnær og gennemsigtig.

Føj til huskeliste
DuoBravo N

DuoBravo N

Hjælpemiddel til genoptræning med Biofeedback (EMG/ETS/EMS)
DuoBravo primært henvendt til patienter under genoptræning efter slagtilfælde og muskelpareser, herunder også peroneusparese. DuoBravo måler, sammenligner, viser resultater, tilpasser - og meget mere. Enkel at bruge og kan anvendes af patienten selv. Dataoverførsel til computer er muligt

Føj til huskeliste
LECKEY Mygo Ståstøtte

LECKEY Mygo Ståstøtte

Den multi-positionelle LECKEY Mygo Stander er en alsidig stående terapiløsning, der vokser med dit barn og gør opretstående, maveliggende og rygliggende konfigurationer mulige, alt sammen i ét ståsystem.

Føj til huskeliste
Dacapo Excel

Dacapo Excel

Dacapo Excel er en flerlags madras, der tilbyder effektive trykaflastning, reducering af shear og friktion og det bedste mikroklime for brugeren. Øverste lag er kastelleret i 3 forskellige anatomiske zoner, hvilket tillader brugerens krop at synke ned i og blive omsluttet af madrassen, og dermed reduceres trykket.

Føj til huskeliste
Personvægt m. gelænder - Kern MTA

Personvægt m. gelænder - Kern MTA

Platformsvægt med BMI-funktion og gelænder til gangbesværede.
-Klasse III godkendt
-Vejpladen måler 600mm x 600mm og har derfor god
plads.
-2-sidet gelænder, til at hjælpe gangbesværede med at holde balancen på vægten under vejning
-Ekstra display placeret bag på vægten så både patient og personale kan aflæse vægten.
- Indbygget BMI funktion

Føj til huskeliste

M2 supply I/S -Vægte & Måleudstyr
Gurrehaven 33
3200 Helsinge

Personvægt - M320000

Personvægt - M320000

Professionel personvægt med en bred og skridsikker vejeplade. Fås også med kort og høj Søjle.
- Klasse III godkendt
-Vejeplade størrelse: 380mm x 450mm
- Integreret BMI- funktion
- Integreret mor-barn veje-funktion
- Auto hold funktion
- - Verificering inkluderet

Føj til huskeliste

M2 supply I/S -Vægte & Måleudstyr
Gurrehaven 33
3200 Helsinge

Skødepude Junior/Barn

Skødepude Junior/Barn

Puden har mange anvendelses- og kombinationsmuligheder. Den kan benyttes i skødet med henblik på aflastning af underarme, SI-stimulation
samt ved siddende aktiviteter i seng eller stol. Pudens tyngde giver ro og afgrænsning. Ved mindre personer kan puden anvendes som stabilisator af bækkenet.

Føj til huskeliste
BoBo Pro Træningsprogram

BoBo Pro Træningsprogram

Bobo Pro styres af en lille sensor, som kommunikerer via gratis App, som monteres enten på det tilhørende balancebræt eller på en af de 3 medfølgende velcro stropper.
Programmet består af 3 dele en balance del, en bærbar/ROM Træningsdel og en cykel del, hvor alt samles i en patient protokol, med dato og resultater af alle gennemførte øvelser.

Føj til huskeliste