Hjælpemidler til at fremme kognitiv funktion

Hjælpemidler til at fremme en persons integritet og til at øve og lære interaktion med omverdenen, både hvad angår individuel social integration og relationer til andre. Herunder hører fx hjælpemidler til terapidukker og sociale robotter. Hjælpemidler, som understøtter hukommelsen, se 22 28 12.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Fotobog Til Demente Og Hjerneskadede - At Tale Til Hjertet

Fotobog Til Demente Og Hjerneskadede - At Tale Til Hjertet

Fotobogen At Tale Til Hjertet har billeder fra Danmark, som kalder på følelserne hos en dement el. hjerneskadet person. Billederne kan give pårørende, plejepersonale og besøgsvenner en mulighed for samtale med personen. Bogen har A3-format i kraftigt papir med lakering og spiralryg. God til fællesrum/dagligstue.

Føj til huskeliste
BikeAround Aktivitetscykel

BikeAround Aktivitetscykel

BikeAround er et aktiveringsredskab til kognitions- og erindringstræning. Cyklen er tiltænkt demente, ældre, hjerneskadede m.fl. Den aktiverer, rehabiliterer, stimulerer, giver motion og kognitions- og erindringstræning via Google StreetView. Brugeren cykler selv i kendte (barndoms-)gader. Fås i to udgaver med tv-skærm eller Dome, se fotos.

Føj til huskeliste
Rubens Barn Original

Mama's LIFE
Cannerslundvej 28
9490 Pandrup

Billedbog med sansebilleder

Billedbog med sansebilleder

Den store billedbog henvender sig sig til kognitiv behandling og folk med demens.
Bogen indeholder store billeder i farver og med genkendelige motiver, der kalder til følelserne, og giver inspiration til samtaler.

Føj til huskeliste