Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt

Herunder hører fx produkter til at forebygge tryksår. Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler, se 09 06. Polstringer, puder og andet tilbehør til ganghjælpemidler, som forhindrer mærker eller skader på huden, se 12 07 18.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



HT-Air 2300 Air Supply

HT-Air 2300 Air Supply

HT-Air 2300 Air Supply giver seks mulige hastigheder til at blæse HoverTechs luftassisterede forflytnings- repositionerings og løftemadrasser op.

Føj til huskeliste
Optimal Care skummadras

Optimal Care skummadras

Optimal Care fra Care of Sweden er en trykfordelende madras fremstillet i opskåret skum tilpasset kroppens forskellige zoner. Madrassen er udstyret med forstærkede sider, som yder støtte ved ind- og udstigning af sengen.
Madrassen leveres som standard med inkontinensbetræk med lynlås på tre sider.

Føj til huskeliste
CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus er en hybridmadras fra Care of Sweden, som kombinerer aktivt luft med skum. Det giver høj brugerkomfort og trykaflastning. På grund af det bølgelignende, dynamiske lufttryk er den særligt velegnet til smerteterapi. Den integrerede hælfunktion lindrer presset på følsomme hæle.

Føj til huskeliste
Basis Skummadras, Topmadras

Basis Skummadras, Topmadras

Trykaflastende topmadras i viskoelastisk skum. Anvendes oven på en almindelig madras. Topmadrassen har elastikker i hjørnerne til fiksering til undermadrassen. Madrassen reagerer på kroppens varme, og former sig efter kroppen for optimal trykudligning. Sårgrad 0-3.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Optimal 5zon topmadras

Optimal 5zon topmadras

Optimal 5zon topmadras bruges i alle typer miljøer til forebyggelse og behandling af tryksår samt til smerteterapi. Den bløde madras former sig efter kroppen.
Skumkernen, bestående af koldskum, har høj volume som giver lang levetid og god komfort.
Som standard kommer den med hygiejnebetrækket Olivia med lynlås på tre sider.

Føj til huskeliste
Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus fra Care of Sweden anvendes både forebyggende og som hjælpemiddel ved behandling af tryksår hos bariatriske bruger på op til 300 kg.
Madrassen placeres direkte på sengebunden. Optimal 5zon Plus har rigtig gode trykfordelende egenskaber og er udstyret med den DuoCore siddefunktion, som minimerer shear.

Føj til huskeliste
Optimal Cura

Optimal Cura

Optimal Cura er en 13 cm høj madras til forebyggelse og behandling af tryksår. Madrassen består af koldskum i bunden og viskoelastisk skum på toppen. Kroppen vil synke lidt ned i materialet og trykket fordeles på en større flade. Madrassen fås med forskellige typer betræk, og kan desuden bruges i alle behandlingsmiljøer.

Føj til huskeliste
Optimal Mono skummadras

Optimal Mono skummadras

Trykfordelende madras fra Care of Sweden designet til at mindske risikoen for shear. Madrassen er inddelt i zoner med tern i forskellige proportioner for at sikre tilpasning til de enkelte dele af kroppen. Madrassen har forstærkede sider, som letteregør ind- og udstigning af sengen.
Madrassen leveres med inkontinensbetræk med lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste
Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon fra Care of Sweden anvendes som hjælpemiddel til forebyggelse og behandling af tryksår. Det er en fleksibel madras, som placeres direkte på sengebunden. Madrassen er udstyret med DuoCore siddefunktion, som minimerer shear. Madrassen er todelt, og ved brug af sengens funktioner arbejder topmadrassen uafhængigt af bunddelen.

Føj til huskeliste
Prima 12 skummadras

Prima 12 skummadras

PRIMA 12 er en kombimadras fra Care of Sweden med profileret madraskerne i skum, som yder god komfort og aflastning til patienter op til 130 kg. Madrassen sikrer en god nedsynkning og er let at rengøre samt har en lang holbarhed. Madrassen er drej- og vendbar.
Madrassen leveres som standard med Marin inkontinensbetræk med lynlås i tre sider.

Føj til huskeliste