Tryksårsforebyggende skumpuder, latex

Tryksårsforebyggende puder bestående af opskummet naturgummi.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Femoris

Femoris

Femoris er opbygget med en base af trykaflastende latex og med et let sidestyr af koldskum. Afslutningsvis er 20 mm latex over hele siddefladen. Velegnet til personer med muskelsvind eller personer der kræver en god lateral stabilitet, samt en god styring af benene.
Puden har et fremspring på 4 cm i forkanten. Siddedybden er derfor plus 4 cm.

Føj til huskeliste

Schou Rasmussen A/S
Lyngager 8
2605 Brøndby

Pelvis Høj

Pelvis Høj

Pelvis Høj er opbygget med en base af koldskum foran og i sider, og har et trykaflastende felt af latex, samt et let sidestyr. Den har en 20 mm. forhøjning i forreste del, og et 20mm latex over hele siddefladen.
Skummet foran og i sider giver stabilitet til siddestillingen.
Puden har et fremspring på 4cm i forkanten. Siddedybden er derfor plus 4cm

Føj til huskeliste

Schou Rasmussen A/S
Lyngager 8
2605 Brøndby

Lammeskindshynde til kørestol

Lammeskindshynde til kørestol

Lammeskindspuden er fyldt med memoryskum for at skabe den mest optimale siddekomfort, og er dermed trykaflastende. Puden ligger fast i kørestolen v.h.a. den skridsikre gummibagside. Puden er temperaturregulerende, varm i den kolde årstid og behagelig om sommeren. Puden er ØKO-TEX testet, og det aftagelige betræk kan håndvaskes v 30 gr.

Føj til huskeliste
Pelvis

Pelvis

Pelvis er opbygget med en base af koldskum foran og i sider, og har et trykaflastende felt af latex bagtil, samt et let sidestyr. Afslutningsvis er 20 mm. latex i siddefladen. Skummet i sider og forkant giver stabilitet til sidestillingen, og ekstra bæring ved lårbenet.
Puden har et fremspring på 4 cm. i forkanten. Siddedybden er derfor plus 4 cm.

Føj til huskeliste

Schou Rasmussen A/S
Lyngager 8
2605 Brøndby