Hjælpemidler til træning af gangmønster

Herunder hører gangbarrer og løbebånd, som støtter under vægtbæring.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Follo Manuel Foldbar Gangbarre

Follo Manuel Foldbar Gangbarre

Manuel foldbar gangbarre som bruges ved gangtræning, balancetræning og træning i stående stilling.
Kan indstilles mellem 75-105 cm. Den er hurtig at folde sammen for at spare plads.
Bredde 70 cm.

Føj til huskeliste
Hydraulisk Gangbarre

Hydraulisk Gangbarre

Hydralisk Gangbarre. Gangbarre til gang og balancetræning, som kan både indstilles i højden fra 74-102 cm samt i bredden fra 55-71 cm med de indstillelige håndtag/ stænger. Leveres endvidere med mulighed for op til 10 gr. hældning. Som tilbehør kan man købe en gangstøtte, der giver ekstra støtte og mindsker belastningen i underekstremiteterne.

Føj til huskeliste
Ergo Trainer

Ergo Trainer

Vægtaflastningssystem til brug for gangtræning og rehabilitering. Systemet giver brugeren mulighed for en effektiv og sikker genoptræning af gangfunktionen. Det giver instruktør eller plejer frie hænder og mere fokus på patienten. Patienten vægtaflastet med op til 85 kg. Systemet kan anvendes i hele processen fra begyndelse til slut.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

LiteGait til Voksne

LiteGait til Voksne

Med LiteGait bringes patienten sikkert fra siddende til stående blot ved at aktivere den elektriske lift, via en fjernbetjening. Ved køb af LiteGait medfølger alt hvad man har brug for inklusiv sejl/seler som passer til alle voksne patienter, med mulighed for at tilkøbe børne sejl/seler til alle aldre.

Føj til huskeliste
Incedo

Incedo

Incedo er en gangtræner, som ved hjælp af el-stimulation under foden udløser afværgerefleksen.
Stimulationen synkroniseres ved hjælp af en hælkontakt så løftet tilpasses gangmønstret.
Gangtræneren er håndholdt.
Målet med træningen er et mere sikkert gangmønster.

Føj til huskeliste
LiteGait Junior

LiteGait Junior

Indenfor børnerehabilitering behandles en bred patient gruppe helt små børn & op til teenager i voksen str. LG100KP-Flex er udviklet til at kunne bruges til hele denne patient gruppe, med en elektrisk højdejustering på 60 cm. og manuelle på 60 cm. kan man behandle børn fra 50 cm. - 211 cm i højden.

Føj til huskeliste
HAPPY REHAB 3

HAPPY REHAB 3

Et system der med fuld vægtbæring giver bevægelse til underekstremiteterne. Gennem computerspil motiveres brugeren til træning. Kan brugeren ikke træne aktive bevægelser, er der 3 forskellige modes til passive bevægelser i et organisk mønster.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

AlterG vægtaflastende G-træner

AlterG vægtaflastende G-træner

AlterG er en vægtaflastende G-træner, der er enkel, sikker og smertefri at anvende. AlterG reducerer en persons belastning på ankler, knæ, hofte og rygrad med op til 80 . Herved elimineres hindringer for tidlig start af genoptræning, f. eks. smerte, og en persons balance og motorik kan trænes. AlterG anvendes til træning af gangbesværede.

Føj til huskeliste
Eleveo - Vægtaflastningssystem til gangtræning/rehabilitering

Eleveo - Vægtaflastningssystem til gangtræning/rehabilitering

Eleveo er en sikker/stabil løsning t/træning af patienter, der har brug for genoptræning af gangfunktionen. Vægtaflastningssystemet giver patienten mulighed for at træne krop/balance på f.eks. et løbebånd/et plant gulv. Eleveo har et elektronisk panel, WeCoTRONIC, der viser realtidsdata (vægt og belastning) fra BT-aktiverede tensometriske sensorer.

Føj til huskeliste
Tunturi løbebånd T30

Tunturi løbebånd T30

Justeringsknapper på panel og håndtag Komfortabel fold-away mekanisme 13 programmer med træningsprofiler, HRC og manuel træning Løbeflade 51x150 cm. med T-flex stødabsorbering Motor 3,0 HK hastighed: 0,8-20 km/t Stigning: 0-12 Pulsmåling med håndpuls. Forberedt for trådløs pulsmåling

Føj til huskeliste

TRESS AS
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg