Parykker

Hjælpemidler, som erstatter alt håret på en persons hoved.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Speciallavede parykker efter afstøbning til børn

Speciallavede parykker efter afstøbning til børn

Speciallavede og individuelt fremstillede parykker og hårdele til børn. Anvendes til funktionsnedsættelse efter varigt hårtab. Hel eller delvis hårmangel på grund af fx operation, strålebehandling, vansiring eller Alopecia. Parykken fremstilles af 100 procent ægte hår og fastsættes med kirurgisk tape, eller med skridsikker bund, så tape undgås.

Føj til huskeliste

Toftild Alternativt Hår
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg

Individuelt tilpassede parykker

Individuelt tilpassede parykker

Alle vore parykker fremstilles og tilpasses så de passer til netop dig. For at du føler dig godt tilpas er det vigtigt at du får en paryk, der tager udgangspunkt i dine behov. Vore erfarne specialister giver dig en personlig vejledning til at finde den rette løsning, så du føler dig tilpas.

Føj til huskeliste

Carina Erwin ApS
Gammel Kongevej 131
1850 Frederiksberg C

Toftild Parykker

Toftild Parykker

Alle typer af medicinske parykker - både håndlavede og skridsikre letvægtsmodeller med transparent front og bund, der giver god bærekomfort og naturligt udseende. Parykker til damer og herrer og børn, både i kunstfiber og ægte hår. Stort udvalg inden for frisurer, farver og forskellige størrelser, fra xs-xl. Afdelinger i Aalborg og Aarhus.

Føj til huskeliste

Toftild Alternativt Hår
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg

Skandinavisk Parykcenter

Skandinavisk Parykcenter

Alle vore parykker er håndlavede, letvægts parykker med mono bund og usynlig forkant. Vi fører 18 modeller i op til 27 farver, parykken bliver individuelt tilpasset kundens ønske.
Vi har afdelinger i:
Hillerød, København, Odense og Aalborg.

Føj til huskeliste
Hår for Livet by Toftild

Hår for Livet by Toftild

Hår for Livet by Toftild er individuelt fremstillede helparykker og hårdele. Anvendes til at afhjælpe funktionsnedsættelse efter varigt hårtab. Hel eller delvis hårmangel på grund af operation, strålebehandling, vansiring eller Alopecia.
Parykken fremstilles af 100 procent ægte hår og bruges sammen med kirurgisk tape eller veldokumenteret hudlim.

Føj til huskeliste

Toftild Alternativt Hår
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg