Tøj og sko

Herunder hører fx tøj og sko til børn. Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler, se 09 06. Hjælpemidler til at fremstille og vedligeholde beklædning til privat brug, se 15 15. Hjælpemidler til beskyttelse af helbred og sikkerhed på arbejdspladser, se 28 24.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Spisestykke, vaskbart

Spisestykke, vaskbart

Spisestykker til afdækning ved spisning. Kan bruges af børn og voksne. Kvalitet der holder i vask. Fremstilles i mange farver, mønstre. Produceres individuelt og tilpasses den enkeltes behov. Justerbar lukning med enten velcro eller trykknapper. Sugende bomuld på forsiden. Vandafvisende materiale på bagsiden.

Føj til huskeliste
Falke Homepads med skridsikker sål

Falke Homepads med skridsikker sål

Fryser du om fødderne, skal du prøve de skridsikre strømper fra Falke. Strømperne er bl.a. lavet af uld og holder derfor godt på varmen. Under strømperne sidder en masse små skridsikre puder, så du ikke skal være nervøs for at glide, når du har dem på. Vaskes ved 30 grader. Farve: natur
Materiale:
65 Bomuld
25 Virgin Wool
8 Polyamid
2 Elestan

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Daro Omega Regnslag

Daro Omega Regnslag

Til brugere i el-kørestole, med højt ryglæn, evt. med nakkestøtte. Dækker brugeren fra top til tå og ned bag stoleryggens bagside. Nylon med belægning på bagsiden. Har ærmer, hætte med snøre, lynlås foran med overfald. Sikkerhedsreflekser for og bag. Elastik i kanten hele vejen rundt. Fås i blå, petrol, rød og sort.

Føj til huskeliste
Neptun Regnslag

Neptun Regnslag

Regnslaget er faconsyet og har hætte med elastik i kanten. Øverst foran er der et lille underfald, så slaget kan udvides lidt, således at det er nemmere at få på. Der er desuden en lomme foran, som lukkes med gribebånd, og ærmerne har elastik ved håndleddene. Langs kanten af regnslaget er der indsyet elastik, så det sidder tæt ind til brugeren.

Føj til huskeliste
Daro knæpose

Daro knæpose

Knæposen er faconsyet og kan åbnes med lynlåse i hver side fra knæhaserne og ned til den isolerede bundplade. Posens forstykke slutter ved taljen, mens bagstykket slutter med et blødt stofstykke under knæhaserne.
Derudover har knæ-posen sikkerhedsreflekser og et stort greb ved lynlåsen, som sikrer nem betjening.

Føj til huskeliste
Daro kørepose facon II

Daro kørepose facon II

Faconsyet med aftageligt forstykke, som kan samles med bagstykket vha. delbare lynlåse i siderne. Lynlåsene starter ved taljen og lynes ned mod den isolerede bundplade (del af forstykket, fastgøres med gribebånd bagtil). Bagstykke med elastik og gribebånd, så det kan fastgøres til stolen. Elastik i taljen, sikkerhedsreflekser, huller til hoftesele.

Føj til huskeliste
Poncho

Poncho

Vandtæt poncho med foer. Leveret i opbevaringspose.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Diabetes strømpe (ingen stram elastik)

Diabetes strømpe (ingen stram elastik)

Har ingen normal elastikkant. Laver ikke snæremærker og hæmmer derfor ikke blodomløbet, men sidder pga. den speciale strikketeknik alligevel perfekt på foden. Tåsømmen er desuden meget lille, hvilket mindsker risikoen for trykmærker yderligere. Farver: Sort, mørkeblå eller sandfarvet. Str. 37-47. Materiale: 75 bomuld, 25 polyamid.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Badebukser til Herrer

Badebukser til Herrer

Inkontinens badebuks, kan bruges med og uden ble under. 80 Polyamid, 20 Elasthan, 100 Polyester.Belagt med polyurethan. Består af en inderbuks med elastik i benåbning, og et ydre skørt, der sidder løst. Farve Sort.

Føj til huskeliste