Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler

Udstyr, som beskytter mod beskadigelse af dele af kroppen. Hjælpemidler til at bevare vævet intakt, se 04 33. Personlige værnemidler til arbejdspladser, se 28 24 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Capovario

Capovario

Capovario er en beskyttelseshjelm med mange indstilligsmuligheder og bredt tilbehørsprogram.Basis er lavet i kunststof og indstillelige inlet i Microfaser.
Der er integreret en kraftig pandebeskytter.
Trinløst indstillelig i bredde og dybde samt kraftig beskyttelse af baghoved.
Hos Capovario Light version er pandebeskytter noget tyndere.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

A/D- ekamed hælpude

A/D- ekamed hælpude

En lille og praktisk hælpude med en bred elastikstrop så puden kan fikseres om foden. Puden har MRSA resistent Økotex 100 PU betræk med lynlås.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Systam Flex Hælbeskytter P901T

Systam Flex Hælbeskytter P901T

Hælbeskytter til den let mobile bruger.
Let og fleksibelt produkt, der er designet i form og udskæring til at beskytte i særdeleshed hæl for friktionsskader, achilles samt forfodens sider.
Betrækket har fikseringsstropper: 1 på fod, og 2 fordelt på underbenet
Den bløde viscoelastiske skum gør at beskytteren former sig blødt om fod/ben.

Føj til huskeliste
Atoform Starlight protect

Atoform Starlight protect

Hjelmen er udført i kvalitetslæder. Tykkelse af beskyttelseslaget i panden er 4 cm. Vægt ca. 250 g. Alle hjelme udføres efter mål. Kan leveres i næsten alle ønskede farver. Fast pris for størrelserne fra 48 til 62 cm.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Repose Hælbeskytter

Repose Hælbeskytter

Hælbeskytterne yder, gennem den specielle opbygning, en næsten fuldstændig trykaflastning på de udsatte områder. Hælbeskytterne kan ligeledes aflaste albuerne. Repose produkter har en kalibreret ventil. Pumpen, som samtidigt er indpakning, er nem at anvende. Repose hælbeskytter kan anvendes til og med trykstadie 4.

Føj til huskeliste
Hælbeskytter i medicinsk lammeskind

Hælbeskytter i medicinsk lammeskind

Blød og fleksibel hælbeskytter i ægte medicinsk lammeskind. Skindet er garvet uden uønskede kemikalier og er ekstra blidt mod din hud. Anvendes til forebyggelse af tryksår. Optimal temperaturregulering, skånende og åndbar på samme tid.
Justeres og tilpasses din fod ved hjælp af 2 velcrobånd.
Kan håndvaskes ved 30 grader.

Føj til huskeliste
BILLIE Ribcap

BILLIE Ribcap

Medicinsk beskyttelseshat i slidstærkt stof, som går langt ned i nakken og beskytter mod fald og slag. Indeni har den indkapslede beskyttelsespuder i kraftigt støddæmpende materiale, der former sig efter hovedet. COOLMAX teknologi sørger for optimal komfort og åndbarhed. Lev. med aftagelige hageremme. Fås i Navy/mørkeblå og creme i str. S, M og L.

Føj til huskeliste
BASEBALL Ribcap

BASEBALL Ribcap

Medicinsk beskyttelseshat, som afbøder fald og slag mod hovedet. Det yderste lag er lavet af vandtæt bomuld og indeni har den indkapslede beskyttelsespuder i kraftigt støddæmpende materiale, der former sig efter hovedet.
COOLMAX teknologi sørger for optimal komfort og åndbarhed. Leveres med aftagelige hageremme.
Fås i 3 farver i str. S-M og L-XL

Føj til huskeliste
LENNY Ribcap

LENNY Ribcap

Medicinsk beskyttelseshue, som afbøder fald og slag mod hovedet. Under den ydre hue af merinould, har huen indkapslede beskyttelsespuder i kraftigt støddæmpende materiale, der former sig efter hovedet.
COOLMAX teknologi sørger for optimal komfort og åndbarhed.
Leveres med aftagelige hageremme.
Fås i 7 forskellige farver i str. S, M, L og XL.

Føj til huskeliste
FOX Ribcap

FOX Ribcap

FOX sikkerhedshat, er en medicinsk hatte-hjelm, der er designet primært til voksne. Denne sikkerhedshat hjælper med at beskytte mod fald og slag, når et anfald eller uventet fald opstår.
FOX leveres med aftagelige hageremme, hvis du dyrker sport med mange bevægelser, eller risikerer at få hovedet nedad i dine bevægelser.

Føj til huskeliste