Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Jagtfalk

Jagtfalk

En supermoderne mellem el-scooter, som er velegnet til terrænkørsel pga sin affjedring både for og bag. Netop p.g.a. affjedringen har alle fire hjul kontakt til underlaget trods kørsel over moderate kanter og forhøjninger. Herudover drejer den meget skarpt, hvilket gør at den også er velegnet til kørsel i butik.

Føj til huskeliste
M5 Corpus R-net

M5 Corpus R-net

M5 Corpus giver helt særlige muligheder til brugere, der kræver højere hastighed, stærkere motorer, højere løft, bedre rækkevidde og komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige køresituationer. Med kraftige LED-lys samt øget rækkevidde og batterilevetid er den nye, farvestrålende M5 Corpus designet til at give dig meget mere.

Føj til huskeliste
Master Turner Duo Air - L - Vendelagen

Master Turner Duo Air - L - Vendelagen

DUO (Delbar) manuel og liftbaseret glide- og vendelagen
Håndtag for god håndtering
Tynd polstring forebygger varme
Aflastning af borger under hele kroppen
-Vending i seng
-Højere op i seng
-Ind og ud af seng
-Støtte ved personlig pleje
Tryksårsforebyggende
Mindsker rækkeafstand og foroverbøjet ryg for hjælper
Vaskes ved 85 C

Føj til huskeliste
GHZ løftemodul

GHZ løftemodul

GHZ er et diskret og næsten usynligt loftliftsystem, der muliggør sikre og komfortable løft og et ergonomisk sikkert arbejdsmiljø for plejepersonalet. Løftemodulet kører inde i traversskinnen, hvilket giver ekstra løftehøjde, der kan være en afgørende faktor i rum med lav loftshøjde. Det enkle design gør, at systemet er nemt at rengøre.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Dalton Tilt

Dalton Tilt

Aktiv fastrammekørestol med svingbare og aftagelige fodstøtter, hvilket er en stor hjælp ved forflytninger og transport. Den personlige tilpasning starter ved materialevalg. Høj stabilitet og lav vægt. Anodiseret ramme, korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Dalton Tilt adskiller sig fra den traditionelle Dalton model ved at have tiltfunktion.

Føj til huskeliste
INDENDØRS ROLLATOR - SCANDINAVIAN BUTLER fra byACRE

INDENDØRS ROLLATOR - SCANDINAVIAN BUTLER fra byACRE

Indendørs rollator som passer naturligt ind i et hvert hjem. Stabil og yder støtte både til at komme rundt og ved oprejsning fra stol eller sofa.

Føj til huskeliste
M3 Corpus R-net

M3 Corpus R-net

M3 Corpus er beregnet til mere. Den kompakte base giver manøvredygtighed på trange steder uden at gå på kompromis med ydeevnen. Endnu mere funktionalitet er nu mulig med forbedret stabilitet i forskellige siddestillinger. Med de kraftige LED-lys, den øgede rækkevidde og batterilevetid på den nye, farverige M3 Corpus får du meget mere.

Føj til huskeliste
Amputationssejl

Amputationssejl

Anvendes til brugere med reduceret fysisk funktionalitet, og brugere med behov for støtte af overkroppen. Der er benstropper for yderlige fastspænding brugeren. Anvendes til at løfte en person med funktionsnedsættelse på sygehuse, plejeboliger, genoptræningscentre og i det private. Udviklet til både mobile personløfter, lofthejsesystemer e.l.

Føj til huskeliste
El-Scooter GO-EL 950

El-Scooter GO-EL 950

GO EL 950 Danmarks største el scooter. 2x100 Ah batterier. Fuld affjedring på alle 4 hjul, en stærk el-scooter med stor motorkraft på 1400 watt, lang kørestrækning op til 90 km. Max brugervægt op til 200 kg. Drejbart deluxe sæde. Hastighed op til 15 km/t, Digitalt kontrolpanel, Km tæller, Dansk CE-Mærket, Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
KIDSflex

KIDSflex

KIDSflex er original tyskproduceret produkt .Stolen findes i 3 størrelser og de dækker brugervægt fra 8-75kg.KIDSflex er godt polstret og giver højeste siddekomfort samt optimal støtte.Trinløst rygvinkel og siddedybdejustering er med i startpakken.Stort tilbehørsprogram i højeste kvalitet.
KIDSflex leveres også i speciale mål, hvis behov for det.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup