Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.El-Scooter GO-EL 950

El-Scooter GO-EL 950

De 4 hjul på 14 og kraftige fuld affjedrede hjulophæng. Er den født til at køre over stok og sten - Uden at slække på komforten. Samt vores bedste luksus sæde med armlæn og nakkestøtte. Ydermere lækkert digitalt instrumentbord, med super nemt betjening, hvor man kan se hastighed og batteristand. trinløst justerbar styr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

El-Scooter GO-EL 950

El-Scooter GO-EL 950

GO EL 950 Danmarks største el scooter. 2x100 Ah batterier. Fuld affjedring på alle 4 hjul, en stærk el-scooter med stor motorkraft på 1400 watt, lang kørestrækning op til 90 km. Max brugervægt op til 200 kg. Drejbart deluxe sæde. Hastighed op til 15 km/t, Digitalt kontrolpanel, Km tæller, Dansk CE-Mærket, Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
El-Scooter Smart-El 420

El-Scooter Smart-El 420

Smart-El 420 Enkelt og driftsikker.
Rækkevidde op til 40 km.
Max. brugervægt.130 kg.
Hastighed op til 12 km/h.
Mål L 135 x B 65 x H 118 cm.
Motor størrelse 800 Watt.
Justerbar styr.
Vægt med batterier 115 kg.
Drejesæde.
Enkelt betjening.
Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
Smart-El 310

Smart-El 310

Enkel og driftsikker 3-hjulet el-scooter

Føj til huskeliste
Invacare Comet serien (2017)

Invacare Comet serien (2017)

Invacare Comet serien er for dig, som vil have ekstra høj komfort, køre lidt længere, lidt hurtigere eller komme ekstra sikkert rundt i trafikken.
Comet serien er serie store solide, komfortable, pålidelige og stabile scootere, som du vil føle dig tryg og sikker på i trafikken, på stier i
parken eller, hvor du vil have dit daglige kørselsbehov.

Føj til huskeliste
EL-Scooter GO-EL 270

EL-Scooter GO-EL 270

GO EL 270, en moderne el-Scooter i topkvalitet. Dansk designet og produceret af CP Mortensen ApS.
Med markedets bedste motor på 950 Watt og 2 Batterier på 45 AH. Rækkevidde op til 45 km. Max hastighed 15 km/t. Digitalt kontrolpanel og display. Km tæller. LED lys. Deluxe sæde. Dansk CE-Mærket. Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
GO-EL 340

GO-EL 340

GO-EL 340 3 hjulet El-Scooter med lille venderadius og kraftig motor på hele 950 Watt. GO-EL 340 har digital display som viser hastighed samt hvor langt man har kørt. Digital display, Trinløs justering af styr, Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde og god affjedring.

Føj til huskeliste
Skyteam

Skyteam

3 Hjulet eldrevet- kabine scooter med go plads til passager eller indkøb bag førersæde. Den er nem at komme ind i da der er dør i begge sider.
Vinduer der kan rulles ned.

Føj til huskeliste
El-Scooter

El-Scooter

El-scooter til diverse formål. Hastighed 6 - 15 km/t. Der er stor forskel på de forskellige e-scootere og det er derfor altafgørende at brugerens behov afdækkes for derigennem at få tilvalgt den rigtige e-scooter så optimal brug og komfort opnås.

Føj til huskeliste
GO-EL 440

GO-EL 440

Når du køber en GO-EL 440 får du markedets største og bedste motor, som er gennemtestet gennem flere år.
GO-EL 440 har digital display som giver dig fuldt overblik over hastighed, rest batteri niveau og afstanden du har kørt. Betjeningen sker via soft trykknapper.

Føj til huskeliste