Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedInvacare Comet serien (2017)

Invacare Comet serien (2017)

Invacare Comet serien er for dig, som vil have ekstra høj komfort, køre lidt længere, lidt hurtigere eller komme ekstra sikkert rundt i trafikken.
Comet serien er serie store solide, komfortable, pålidelige og stabile scootere, som du vil føle dig tryg og sikker på i trafikken, på stier i
parken eller, hvor du vil have dit daglige kørselsbehov.

Føj til huskeliste
EL-Scooter GO-EL 270

EL-Scooter GO-EL 270

GO EL 270, en moderne el-Scooter i topkvalitet. Dansk designet og produceret af CP Mortensen ApS.
Med markedets bedste motor på 950 Watt og 2 Batterier på 45 AH. Rækkevidde op til 45 km. Max hastighed 15 km/t. Digitalt kontrolpanel og display. Km tæller. LED lys. Deluxe sæde. Dansk CE-Mærket. Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
GO-EL 340

GO-EL 340

GO-EL 340 3 hjulet El-Scooter med lille venderadius og kraftig motor på hele 950 Watt. GO-EL 340 har digital display som viser hastighed samt hvor langt man har kørt. Digital display, Trinløs justering af styr, Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde og god affjedring.

Føj til huskeliste
Skyteam

Skyteam

3 Hjulet eldrevet- kabine scooter med go plads til passager eller indkøb bag førersæde. Den er nem at komme ind i da der er dør i begge sider.
Vinduer der kan rulles ned.

Føj til huskeliste
El-Scooter

El-Scooter

El-scooter til diverse formål. Hastighed 6 - 15 km/t. Der er stor forskel på de forskellige e-scootere og det er derfor altafgørende at brugerens behov afdækkes for derigennem at få tilvalgt den rigtige e-scooter så optimal brug og komfort opnås.

Føj til huskeliste
GO-EL 440

GO-EL 440

Når du køber en GO-EL 440 får du markedets største og bedste motor, som er gennemtestet gennem flere år.
GO-EL 440 har digital display som giver dig fuldt overblik over hastighed, rest batteri niveau og afstanden du har kørt. Betjeningen sker via soft trykknapper.

Føj til huskeliste
Victory Luna 3W

Victory Luna 3W

Denne kraftfulde el-scooter, leveres med digital instrumentering, LED lys og blink. Scooteren er med bøjlestyr med gode reguleringsmuligheder, et bekvemt ergonomisk sæde med regulerbar rygvinkel og glideskinne, samt god affjedring. Giver en god fremkommelighed og høj komfort. M Digital display

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

EL-Scooter GO-EL 840

EL-Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 Er markedets største El-Scooter med en kraftig motor på hele 1400 Watt. Scooteren leveres med et sæde med utallige justeringsmuligheder. GO-EL 840 er udstyret med: Digital display, Trinløs justering af styr Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde.
Med denne Scooter kommer du frem overalt.

Føj til huskeliste
Karma 737 el-scooter, børnemodel

Karma 737 el-scooter, børnemodel

Den perfekte allround-model el-scooter til både land og by. Stabil, velkørende og lydsvag. Leveres inkl. frontkurv, sidespejle og skoletaskestativ bag på el-scooteren. Styrhøjden kan tilpasses barnets højde. Fodpladeforhøjer er tilkøb, der kan leveres som fast eller justerbar fodpladeforhøjer.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Helge Nielsens Allé 7, 2E
8723 Løsning

Mini Crosser M2 4W

Mini Crosser M2 4W

M2 - den nye Mini Crosser Model med innovativt design - unik affjedring, LED-lys, håndbremse på baghjul, sædehøjde justerbar uden værktøj, forhøjet brugervægt op til 175 kg. Større og bredere hjul. Mulighed for forskellige batterier, kørelængde op til 80 km med 115 ah batterier. Fås som 3- eller 4-hjulet.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning