Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lattoflex 300

Lattoflex 300

Lattoflex sengeprogram er patenteret og udviklet til personer med dårlig ryg eller personer der ønsker at undgå ryggener. 300 serien har en særlig justeringsmulighed da hele bunden på hver lamel kan indstilles mellem 3 positioner, herved reguleres affjedringen i hele bunden individuelt.

Føj til huskeliste
Vidamic Active Footrest

Vidamic Active Footrest

Enkel og ergonomisk fodstøtte i sit eget tidsløse design, tilpasset både siddende og stående arbejdsstillinger (maks. Vægt 120 kg). Passer alle, uanset højde.
Vidamic Active Footrest er udviklet for at minimere sundhedsrisikoen ved stillesiddende kontorarbejde og stimulerer en aktiv siddestilling.

Føj til huskeliste
Lattoflex 200

Lattoflex 200

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling & fjeder lamel system med fjederende vinger tilpasser kroppens form & giver en super liggekomfort. Dobbelte lameller tilpasser sig ideelt til kroppens kontur. Liggekomforten ens om du vælger grundmodellen eller topmodellen.

Føj til huskeliste
Lattoflex 300

Lattoflex 300

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling og det patenteret fjeder lamelsystem med de fleksible fjederende vinger tilpasser sig kroppens form.

Føj til huskeliste
Lattoflex 200

Lattoflex 200

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling & fjeder lamel system med fjederende vinger tilpasser kroppens form & giver en super liggekomfort.

Føj til huskeliste
Betræk til topmadras

Betræk til topmadras

Soft-Cell betræk med åben bagside til topmadrasser. Føles som silke at ligge på.
Ses ikke at det er et inkontinensbetræk.
Stærkt, elastisk, mere åndbart end bomuld.
Betrækket er modstandsdygtig overfor antændelse fra en cigaret, men ikke en lille flamme.
Glødetest EN 597-1:1995 og ISO 1292- 1:2011
500cm vandsøjletryk (vandtæt)

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Sengestøtte

Sengestøtte

Sengestøtte som er meget let at montere. Den fastgøres med solide bånd, og en træplade, som lægges ind under madrassen.
Mål: Pladen er B:32cm, L: 61cm. Båndene er 2,85m
Rengøring: vaskes i hånden.

Føj til huskeliste
Benløfter

Benløfter

Benløfteren er et værktøj, der hjælper brugeren til at få fødderne op fra gulvet og hele vejen til midten af lejet. Nogle patienter bruger benløfteren til at klare sig selv i denne bevægelse, andre kræver bistand fra personalet.

Føj til huskeliste
Lattoflex 200

Lattoflex 200

Lattoflex sengeprogram er udviklet til personer med dårlig ryg. Der er fokus på ergonomisk korrekt liggestilling & fjeder lamel system med fjederende vinger tilpasser kroppens form & giver en super liggekomfort. Dobbelte lameller tilpasser sig ideelt.

Føj til huskeliste
FURN BYOX - 501-11

FURN BYOX - 501-11

Kan højdeindstilles, så det kan tilpasses den enkelte, og gøre det muligt, at placere skærm, tastatur og mus i passende højde. Kan leveres med specialplade og vip. Bosch motor, bæreevne synkront på 150 kg. Altid 100 lige og løfter jævnt, uanset hvor byrden placeres. Stellet er pulverlakeret. Kabelbakke under bordpladen, Energisparefunktion.

Føj til huskeliste