Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.OPUS S-DW Sengeindsats

OPUS S-DW Sengeindsats

Den del- og justerbare sengeindsats til seng eller sengeramme. Indbygningslængde: 196-225 cm. Indbygningsbredde: 76-100 cm. Højde: 34-80 cm. Madrasbredde: 70-90 cm. Madraslængde: 190-210 cm. 4-delt liggeflade, ergonomisk rygtilbageføring og justerbar indbygget liggefladeforlænger (20 cm). Tilbehør: Faste ben for lavere højde, galge, støttegreb m.m.

Føj til huskeliste
Sengehest

Sengehest

Sengehest til Liberty care seng.

Føj til huskeliste
Små trapper

Små trapper

Vores små trapper er specielt designede til små højdeforskelle. De er udført i galvaniseret stål med gummibelagte gelændere for at opnå den bedst mulige komfort for brugerne. Trapperne findes i løsninger med et til tre trin, og med og uden gelænder.
Trapperne er nemme at montere og transportere. De har en lang levetid og kan bruges igen og igen.

Føj til huskeliste

Keycab ApS
Frederiksberg Allé 53, 2. th.
1820 Frederiksberg C

Fulddynamisk Døgnrytmelys med terapi- og boostfunktion

Fulddynamisk Døgnrytmelys med terapi- og boostfunktion

Klinisk valideret konceptet som bygger på formålet at skabe et sundere. I samarbejde med brugere, døgnrytme- og søvnspecialister har vi udviklet et koncept, der stabiliserer det menneskelige biologiske ur. Vores erfaringer og knowhow gør os i stand til at levere unikke systemer inden for døgnrytmelys og kelvin change løsninger.

Føj til huskeliste
Lændepude - Rest a Back

Lændepude - Rest a Back

Lændepude imed justerbar strop til bilen, kontoret eller hjemme.
Lændestøtte, der hjælper med at lette lændesmerter og rygsmerter og forbliver på plads ved hjælp af stroppen der lægges over stoleryggen.
Placer blot Rest-a-Back over bagsiden af din stol, og juster op eller ned, indtil der mærkes maksimal støtte i dit lændeområde.

Føj til huskeliste
Lændepude bil

Lændepude bil

Denne lændepude leveres i to lag, hvoraf det ene er aftageligt, så den kan gøres lidt tyndere efter behag. Puden henvender sig derfor både til dem, der ønsker et lille støtte i lænden og dem som ønsker et større. Pudens buede form støtter lændehvirvelsområdet, lindrer rygsmerter. Puden leveres med justerbar rem.

Føj til huskeliste
R82 Wombat Solo fra Etac

R82 Wombat Solo fra Etac

Wombat Solo er en smart og enkel aktivitetsstol til børn i alle aldre. Det er en stol for livet, der justeres efterhånden, som barnet vokser. Stolen passer til de fleste skoleborde og optager ikke ekstra plads i klasseværelset. Tværtimod passer det moderne design, diskrete stel og farver ind i både skole og hjem.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Bespoke trappelift

Bespoke trappelift

Trappelift/ stolelift, som ligeløb eller med sving .

Føj til huskeliste
Plejesengen Medi-Low

Plejesengen Medi-Low

Medi-Low m/den spec. højdejust. på 20,5 68 cm. er det rigtige valg til langtidspleje for patient/plejepersonale. Her er ultimativ komfort forenet m/enkel håndtering og øget sikkerhed. Med Medi-Low reduceres den nødvendige fysiske indsats ved forflytning og pga. den fleksible liggeflade er Medi-Low den rigtige hjælp t/bedring af liggesår/tryksår.

Føj til huskeliste
Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Anvendes hvor anden dørlås ikke er mulig. Nøgleboksen monteres med standard oval cylinder, og kan indgå i et eksisterende låsesystem. Materialet er sort stål og med dimensionerne 150 x 100 x 55 mm.

Føj til huskeliste

IntelligentCARE
Norvangen 3D, opgang C, 2. sal
4220 Korsør