Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Himolla hvilestol, model Livø (med sædeløft)

Himolla hvilestol, model Livø (med sædeløft)

Livø hvilestolen fra Himolla tilbyder mulighed for konfiguration af både størrelse, antal motorer og polstring. Hvilestolen har fuld løftefunktion, og har derudover elektrisk indstilling:
1 motor - ryg og benstøtte følges ad
2 motorer - ryg og benstøtte kan indstilles hver for sig
Funktionerne styres på en fjernbetjening placeret på i højre side.

Føj til huskeliste
Sorø hvilestol m/ elektrisk sædeløft

Sorø hvilestol m/ elektrisk sædeløft

Denne otiumstol er til dig, som har brug for et lille ekstra løft i hverdagen. Stolen er nemlig udstyret med elektrisk sædeløft. Sædeløftet styres ved hjælp af en fjernbetjening, som hænger på stolens kant. Der kan tilkøbes en fodskammel.

Føj til huskeliste
Sorø PLUS hvilestol

Sorø PLUS hvilestol

Denne populære otiumstol er en bestseller, meget takket være gaspatronen under sædet, som nemt bevæger ryglænet i forskellige vinkler. Stolens sidde- og ryghynder er fremstillet i formstøbt koldskum, som giver en god og optimal støtte og siddekomfort. Kommer i to forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Sorø Standard Hvilestol

Sorø Standard Hvilestol

Otiumstol med sidde- og ryghynder fremstillet i formstøbt koldskum. Fremstillet af danske Nordic-c. Kan bestilles i flere forskellige farve og stof kombinationer.

Føj til huskeliste
Rund forhøjerklods i træ (ø9 cm) - 4 stk

Rund forhøjerklods i træ (ø9 cm) - 4 stk

- Runde forhøjerklodser i træ
- Klodserne er 9 cm høje, forhøjer med 8,5 cm
- De har plads til ben som måler op til 8 cm i diameter
- Kommer i en pakke med 4 stk

Føj til huskeliste
Klinik

Klinik

Génito har en bred vifte af stole, der er anvendelige i mange arbejdssituationer, såsom i produktion, værksted, butik, kontor, køkken, klinik, frisør, kiropraktor m.fl.
Sadelsædet har vippefunktion, som kan indstilles til din optimale siddestilling og fås i to modeller med Runnerstof og Polyuretan. Understellet er let og robust af aluminium.

Føj til huskeliste

Genito A/S
Vestergade 30B
8860 Ulstrup

Glidehjul til spisestuestole

Glidehjul til spisestuestole

Hjulet bruges til montering på de to bagerste ben på en
almindelig spisebordsstol. Så kan stolen tippes lidt bagover og køres ind til bordet.

Føj til huskeliste
Gripo Alu Støttestang

Gripo Alu Støttestang

Gripo Alu støttestang, kan placeres hvor i rummet, man har brug for den og kan anvendes i stue, soveværelse, badeværelse mm. Støttestangen opsættes mellem gulv og loft og har en teleskop stang, som montres uden brug af værktøj. Den efterlader ingen mærker efter montering. Den fåes i 3 forskellige længder.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

Støttegreb af plastik

Støttegreb af plastik

Støttegreb med en rillet overflade så man lettere kan holde fast i det. Selve grebet har en diameter på 3,6 cm, det gør det muligt for dig at købe enkelte dele og sammensætte et støttegreb der følger formen på dit badeværelse. Støttegrebet er lavet i kraftig plast, og kan bære op til 120 kg.

Føj til huskeliste
2-delt teleskop rampe

2-delt teleskop rampe

Teleskop rampe med perforerede baner, som giver en god balance mellem vægt og styrke. De perforerede baner sikrer samtidig at der ikke ligger vand på ramperne, så de dermed bliver mere skridsikre. Ramperne anvendes parvist, hvilket mindsker vægen, desuden kan de skubbes sammen, så de fylder meget lidt under transport.

Føj til huskeliste