Taburetter

Stole med et eller flere stoleben og uden ryglæn, kan have ryglæn som valgfrit tilbehør. Sædehøjde max 60 cm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Pony taburet

Pony taburet

Rengøringsvenlig og ergonomisk saddelstol i kunstlæder med manuel højdejustering og hjul for let manøvrering.
Fås i tre størrelser

Føj til huskeliste
Fungo

Fungo

Lille stol, der er god for ryggen, sikrer bevægelse og mobiblitet med den runde bund. Kan også bruges til skånsom træning, hvor bolden er for livlig. Er af PPU-skum over en indsats bygget i træ og metal. Betrukket med et elastisk strækbetræk, der kan tages af og vaskes. Siddehøden er 46 cm v. 64 kg belastning. Siddehøjde er 50 cm uden belastning.

Føj til huskeliste
Micro ALU50

Micro ALU50

Micro taburetten er en allrounder, ikke mindst er den meget populær i institutionsverdenen, hvor medarbejderne ofte skal helt ned i børnehøjde. Stolen er let og kan hurtig flyttes eller ryddes af vejen. Sædet er behageligt blødt.
Fås i flere materialer og farver.
Som tilbehør fås forskellige:
-Hjul/glidesko
-Ryglæn
-Siddehøjde
-Fodkryds
-Fodring

Føj til huskeliste
Beta ALU50

Beta ALU50

Taburet med base i aluminium og sæde med polstring. Sæden er polstret med koldskum, som er behagelig og giver optimal siddekomfort. Beta-taburetten er praktisk og anvendelig i mange arbejdssituationer.
Findes i forsk. farver og materialer samt siddehøjder.
Som tilbehør fås:
-Hjul fx belastningsbremsende
-Glidesko
-Ryglæn
-Fodkryds
-Fodring

Føj til huskeliste
Global Sigma

Global Sigma

Stabil og robust institutions taburet til situationer hvor man ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet - til et utal af anvendelsesmuligheder.
Udstyret med 5 kraftige 75 mm hjul, hvoraf 2 er med bremse.
Fås i flere siddehøjder
Fås med flere sædetyper: Intergralskum, stof. kunstlæder etc.
kan også leveres med ryglæn

Føj til huskeliste
Roll Disc

Roll Disc

Roll Disc er en enkel og mobil stol med mange anvendelsesmuligheder. Stolen har Ergo top. Det gør, at sædetbevæger sig sammen med den siddende, uanset hvilken retning man bevæger sig. Man sidder aktivt og dynamisk. Trinløs højdeindstilling. Som en Roll Ergo men med mindre sæde.

Føj til huskeliste
Roll Ergo

Roll Ergo

Roll Ergo er en enkel og mobil stol med mange anvendelsesmuligheder. Stolen har Ergo Top. Det gør, at sædet bevæger saig sammen med den siddende, uanset hvilken retning, man bevæger sig i. Man sidder aktivt og dynamisk. den store bevægelighed i sædet samt polstringen gør, at stolen er meget anderledes end en alm. taburet. Trinløs højdeindstilling.

Føj til huskeliste
Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet, Pro-model, Cosmo, sort

Taburet med 5-hjuls forkromet metal fod.
Trinløs højdejustering 43-57cm.
Sæde: Ø 37cm.
Polster med 7mm tykt, rengøringsvenligt sort kunstlæder.
Kvalitetsprodukt produceret i Tyskland
Andre farver kan skaffes.

Føj til huskeliste
Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex

Ergo Kid Flex har indbygget Ergo Top som giver en bevægelige siddeflade der betyder barnet sidder sidder aktivt og dynamisk hele tiden. Den fungerer på mange måder som en bold og forebygger dårlig kropsholdning samtidig med at rygmusklerne styrkes. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med.
God til ADHD børn.

Føj til huskeliste
Ergo Multistol

Ergo Multistol

Ergo stolen med den bevægelige siddeflade betyder, at man sidder aktivt og dynamisk. Foden er beklædt med en blød gummi på undersiden, der sikrer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Kan anvendes på alle gulve. Stolen er fleksibel og kan anvendes mange steder. Den lave vægt gør den nem at flytte rundt med. Kan også bruges til rygtrænin.

Føj til huskeliste