Ståstøttestole

Stole med et eller flere stoleben som støtter en person i stående eller halvstående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Global Comfort arbejdsstol

Global Comfort arbejdsstol

Praktisk og behagelig kvalitetsstol, sæde og ryglæn i formstøbt polyurethan-skum. Polyurethan udmærker sig ligeledes ved at være hårdfør over for mange typer væsker og kemikalier, og er samtidig rengøringsvenlig.
Euromatic Mekanisme, Sæde- og ryglænsvinkel indstilles hurtigt og enkelt ved hjælp af 2 små gaspatroner. Trinløs indstilling

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Global MINI Saddelstol

Global MINI Saddelstol

Mini er en ekstra blød ekstra small saddelstol. Saddelstolen er polstret med koldskum betrukket med stof eller kunstlæder i mange farver og kan fås i forskellige højder. Easy Seat mekanisme: Trinløs indstilling af sædevinkel 14 frem/3 tilbage.
Flexmatic mekanisme: Justerer sig automatisk til den optimale ergonomisk siddeposition.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Moizi 28

Moizi 28

Moizi 28 er en sadelformet ståstøttestol, der aktiverer kroppen og styrker ryggen, mens du sidder. Den fungerer perfekt sammen med et hævesænkebord og sikrer en mere varieret og aktiv siddestilling.

Føj til huskeliste
Moizi 20

Moizi 20

Praktisk ståstøttestol, der kan fungere i kombination med et hævesænkebord. Foden er med skridsikker belægning og sædets åbne vinkel giver fri bevægelse i alle retninger.

Føj til huskeliste
Egholm sadelstol 020-300

Egholm sadelstol 020-300

Egholm sadelstol 020-300, er med et lille fiks sadel sæde, som giver bevægelsesfrihed og hjælper brugeren til at sidde med ret ryt. Betræk er DOLCE kunstlæder, som er vandtæt og kan sprittes af.
Trinløs Højdreregulering 47-67 cm. som fås i 6 forskellige højder. Der kan tilkøbes TILT funktion, så sædet kan indstilles frem/tilbage. Dansk produceret.

Føj til huskeliste
Sadel stol

Sadel stol

Amazone sadel stol er en Ergonomiske sadelstole med smalt eller bredt sæde. Fås med manuel eller fodbetjent højdeindstilling. Den forbedre din holdning, giver dig energi og forbedre din koncentration i løbet af dagen.

Føj til huskeliste

Kallistos Equipment
Naverland 14
2600 Glostrup

Sadel- og supportstole

Sadel- og supportstole

Sadel- og supportstole fungerer både som støttestole og træningsstole for ryg og lænd. De er rigtig gode ved arbejde, hvor der er brug for stor bevægelighed og nem betjening af mekanismen. Kategorien omfatter Sadelstole, Supportstole og Støttestole, Aktivstole og Træningsstole.

Føj til huskeliste
Sadel

Sadel

Sadel 3 Flex Sadelstol er en aktiv sadelstol, som styrker ryg, mave og lænd samtidig med, at den er ergonomisk og særdeles komfortabel.
Sadel 3 Flex er udstyret med et ekstra slidstærkt kunstlæderbetræk i valgfri farve. Justerbar i højden. Siddehøjde 59-78 cm. Stolen er forsynet med balancefod, som gavner balanceevnen.

Føj til huskeliste
Lotus

Lotus

Lotus stolene har large sæde og ryg. Stolene fås enten med uldbetræk eller kunstlæderbetræk i flere forskellige farver. Activ mekanisme med højdejustering, sædevip, flydende vip og ryglæn frem/tilbage og op/ned. Stolen er med krom eller sort fodkryds og hjul til hårde gulve. 3 forskellige siddehøjde niveauer.

Føj til huskeliste
Score Medical 6360 taburet m/hjul og arm/rygstøtte, sort

Score Medical 6360 taburet m/hjul og arm/rygstøtte, sort

Medical 6360 kommer med et Ergoshape sæde med fordybning til lårene så blodcirkulationen lettes. Sadelstolen er forsynet med en multi-funktionel støtte - Support 360. Dette er en ergonomisk drejelig ryg eller armlæn. Sæde og ryg fås i Stamskin eller PUxx (kunstlæder). PUxx kan renses med desinfektionsmidler.

Føj til huskeliste